Mustafakemalpaşa Spor Altın Çağını Başlattı! Mustafakemalpaşa Spor Altın Çağını Başlattı!

Balıkesir’de kuryelik yapan ve henüz daha üniversite öğrencisi olan Ata Emre Akman’ı defalarca bıçaklayarak öldüren E.Ö. hakkında iddianame hazırlandı. Tüm detaylar haberimizde…

 Tasarlayarak Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme Suçu!

Mustafakemalpasa Da Cinayet

Savcılık soruşturmayı tamamladı ve ayrıntılar belli oldu. Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakkültesi’nde okuyan Ata Emre Akman henüz 20 yaşındaydı ve defalarca bıçaklanarak vahşice öldürüldü. Savcılık bu suç kapsamında soruşturmayı tamamladı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede sanık E.Ö’ye “tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi talep edildi.

Ata Emre Akman Kimdir?

Ata Emre Akman Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde doğmuş ve öğrenimini Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği bölümünü okuyarak tamamlamaya çalışıyordu. Bir yandan da motokuryelik yaparak geçimini sağlamaya çalışan 20 yaşında ki Ata Emre, 11 Mayıs tarihinde Balıkesir Karesi’de motosikletle sipariş bıraktığı esnada E.Ö. tarafından masumca bıçaklı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. 12 Mayıs tarihinde ise Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Muradiye Sarnıç köyünde toprağa verildi.

Editör: Birkan Erel