Pazar gecesi Balıkesir Caddesi'nde 3 itfaiye aracıyla müdaheled edilen yangının perde arkası merak ediliyor. Balıkesir Caddesi Nergis Apartmanı'ında meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken itfaiyenin hızlı müdahalesi sonucu facia önlendi.

Benzin Dökülerek Yakılmak İstenmiş

Whatsapp Image 2024 06 10 At 12.52.36

Balıkesir Caddesi Nergis Apartmanı'nda meydana gelen olayın ayrıntılarını komşuları ve görgü tanıkları anlattı. S.S.'nin ifadelerini göre evin kapısının daha öncede yumruklanarak açılması istendiğini belirtti. Açıklamanın devamı görgü tanığı şunları söyledi; ''O gece gelen adam kapıyı çaldı, komşumuz olan kadın kapıyı açmak istemedi. Adam kapı açılmayınca daha çok sinirlendi ve benzin alıp geri geldi. Kapıya benzin döken adam evin kapısını ateşe verdi. Daha önce de benzer olaylar yaşandı, ancak evde oturan kiracı kadını ev sahibi apartman sakinlerinin şikayetlerine rağmen herhangi bir işlem yapmaktan kaçındı." diyen görgü tanığı apartmanın dumanlar altında kaldığını itfaiyenin zamanında gelerek bir faciayı önlediğini söyledi.

Mustafakemalpaşa’da Sokak Köpekleri Uyutulacak mı? Mustafakemalpaşa’da Sokak Köpekleri Uyutulacak mı?

Kapı açılmadığı için ateşe verilen dairede apartman sakinleri de çok korktu. Gece sonu evde oturan yabancı uyruklu kadının 2 valizle beraber evi terkettiği de ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi