Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem'e neden tepki gösterildi? Sitemin sebebi nedir? Teksas hangi açıklamalarda bulundu? Tüm ayrıntılar haberimizde…

Teksas: Şükrü Erdem’i Kınıyoruz

Bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü olağan seçimli genel kuruluna katılım sağlayan Şükrü Erdem beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

22. geleneksel Bozağaç Yörük Şölenine davetlisiniz! 22. geleneksel Bozağaç Yörük Şölenine davetlisiniz!

Şükrü Erdem kongreye katıldıktan sonra yaptığı açıklama da “Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen Fenerbahçe Spor Kulübü olağan seçimli genel kuruluna katılım sağladık. Fenerbahçe camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yakın zamanda Aziz Yıldırım’da Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne Şükrü Erdem’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş ve yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştı. Eski spor bakanı olan Şükrü Erdem'de buna istinaden kongre ziyaretinde bulundu.

Bu açıklamanın ardından Teksas taraftar grubundan cevap gecikmedi ve tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama şöyle;

Temsil ettiği Bursa’mızın marka değeri Bursaspor’umuza desteğin değil de İstanbul kulübünün başkanlık seçiminin derdine düşen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i kınıyor, yüzünü İstanbul’a değil Bursa’mıza dönmeye çağırıyoruz.

Teksas Sukru Erdeme Tepki

Editör: Haber Merkezi