Gerçekleşen istifalardan biri de Mustafakemalpaşa İyi Parti İlçe Başkanı olan Tevfik Demir’den gelmişti. Yaptığı açıklama ile Tevfik Demir istifasını vermişti. Yerine kimin geçeceği belli oldu.

İyi Parti Mustafakemalpaşa Adnan Akın’a Emanet

Adnan Akin Baskan Oldu

İyi Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Adnan Akın oldu. Adnan Akın İyi Parti’de 3. Başkan olarak göreve devam edecek.  67 yaşında ki yeni başkan yıllardır siyasette görevler alıyordu. Bunun sonucunda Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı olarak siyasi hayatına devam etme kararı aldı.

Mustafakemalpaşa Çiftçilerine Hibe Açıklanıyor! Mustafakemalpaşa Çiftçilerine Hibe Açıklanıyor!

Adnan Akın Kimdir?

Adnan Akin Mustafakemalpasa Baskani Oldu

Karacabey doğumlu Adnan Akın İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği’nden mezun olmuştur. Adnan Akın Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de ki harita mühendislik ofislerinde harita mühendisliği yapmaktadır. 2017 yılından itibaren İyi Parti’de il yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca 2019-2024 döneminde İyi Parti Karacabey Belediye Meclis Üyeliği de yaptı.

Adnan Akın 1 Haziran 2024 yılından itibaren Mustafakemalpaşa İyi Parti İlçe Başkanlığı’nı sürdürecek. Yeni başkan seçilen Akın Mustafakemalpaşa İyi Parti 3. Başkanı oldu.

Adnan Akın 67 yaşında evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi