Özgür Özel Mustafakemalpaşa’da Gündemi Belirledi Özgür Özel Mustafakemalpaşa’da Gündemi Belirledi

İhtiyaç sahipleri için belediyeler kolları sıvamış durumda. Mustafakemalpaşa Belediyesi’de Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. İhtiyaç sahipleri için Kurban Bağışı Kampanyası başlattı.

Örnek Projeye İmza Atıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi adeta örnek bir projeye imza attı. Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında “Bir Kurban Bin Tebessüm” kampanyası başlattı. Bu sayede hayırseverler ihtiyaç sahiplerine hayırda bulunabilecekler.  Mustafakemalpaşa Belediyesi de toplanan hayırların ihtiyaç sahiplerine direk ulaşması için köprü vazifesinde olacak.

Bayrama Herkes Mutlu Girecek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem” ilçemizde ki her vatandaşımızın eşit şartlarda yaşayabilmesi için, elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte başlatmış olduğumuz proje kapsamında ilçemizde ki tüm vatandaşlarımız bayrama mutlu bir şekilde girecek” dedi.

2024 Yılı Kurban Fiyatları Ne Kadar?

Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz tarafından yapılan açıklama da 2024 yılı için geçerli olmak üzere kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 TL, yurt dışı için ise 4 bin 300 TL olarak belirlendiği açıklandı.

Ayrıca büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarının canlı kilo fiyatlarının da 250 TL - 260 TL civarlarında olması bekleniyor.

Editör: Birkan Erel