İlçemizde Kent Lokantası Olacak mı? Karacabey’de Kent Lokantası Hizmete Giriyor! İlçemizde Kent Lokantası Olacak mı? Karacabey’de Kent Lokantası Hizmete Giriyor!

Birçok mahalle muhtarı ve sosyal yardım derneği kampanyaya katılarak ihtiyaç sahibi çocuklara deste oluyor. Son olarak Lalaşahin Mahallesi Muhtarlığı ve kadın girişimcileri ile Karadenizliler Derneği Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kampanyasına destek oldu. Başkan Erdem’i ziyaret eden Lalaşahin Mahallesi muhtarı Vedat Altıntaş ve azaları kampanyaya destek olmak amacıyla aldıkları hediye çekleri takdim etti. Başkan Şükrü Erdem sosyal medya hesabından yapılan destek için teşekkür etti. Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bayramda ihtiyaç sahibi ailelerimizi incitmeden çocuklarımızın yüzüne güldürecek olan bağış kampanyamıza desteklerini esirgemeyen Lalaşahin Mahallesi Muhtarı Vedat Altıntaş ve Azaları, Lalaşahin Mahallesi Kadın Girişimcileri, Karadenizliler Derneği Başkanı Hüseyin Lermi, Meclis Üyelerimiz Mehmet Topaloğlu ve Hasan Güven’e teşekkür ederim.

Editör: Kemal Kaya