19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na az bir süre kala Mustafakemalpaşa Belediyesi bayram programını duyurdu. Çocuklardan gençlere, gençlerden yetişkinlere her yaş grubu için planlanan bayram etkinlikleri programı 16 Mayıs Perşembe günü Gençlik Merkezi’ndeki Kapalı Yüzme Havuzu Spor Salonu’nda üçlük yarışması ile başladı.

Mustafakemalpaşa’da Sokak Köpekleri Uyutulacak mı? Mustafakemalpaşa’da Sokak Köpekleri Uyutulacak mı?

Program kapsamında 17 Mayıs Cuma günü Basketbol Fundamental yarışması ve gündüz gençler akşam ise yetişkinler için gerçekleştirilecek ‘Kıvılcımdan Aleve’ gösterisi ile devam edecek. Ertuğrul Sertbaş’ın sahneye koyduğu gösterinin yoğun ilgi çekmesi bekleniyor.

Bisiklet turu, fener alayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Cumartesi günü bisiklet turu ve belediye korosu konseri gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Pazar günü ise resmi bayram töreni, Suuçtu Tabiat Parkı’nda trekking, Pazar gecesi ise fener alayı etkinlikleri düzenlenecek.

Mustafakemalpaşa Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, 20 Mayıs Pazartesi günü ‘Şükrü Erdem Spor Tesisleri’nde düzenlenecek gençlik festivali ile son bulacak.

Editör: Kemal Kaya