19 Mayıs 2024 tarihinde yapılan Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği seçimleri sonunda başkan ve yönetim değişmiş yeni başkan Murat Tunçel olmuştu. Yeni yönetim söz verdiği adımları atmaya başladı.

Paşader uygulaması yayında

Teknolojik gelişmeler kurumların mobil görünürlüğü ve erişilebilirliğini mecbur kılıyor. PAŞADER de çağın gerekliliklerine uygun olarak mobil uygulamasını yayına aldı. Şahin Akademi A.Ş. tarafından geliştirilen ‘Paşader’ uygulamasına hem Android hem de iOS tabanlı cihazlardan erişilebilecek.

‘’Paşader’de yeni dönem’’

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, sosyal medya hesaplarından mobil uygulamayı ‘’Paşader’de yeni dönem’’ diyerek duyurdu. Dernek sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

PAŞADER’DE YENİ DÖNEM. MOBİL UYGULAMAMIZ VE YENİLENMİŞ WEB SİTEMİZ YAYINDA!

Türkiye’de ilk defa kontrol paneli tamamen Facebook paylaşımları olan web sitemiz, entegre mobil uygulama ile birlikte yayına başlamıştır. Android veya iOS platformlarından “Paşader” yazarak uygulamamıza erişebilirsiniz.

Web sitemizi ve mobil uygulamamızı ücretsiz olarak derneğimize hediye eden Başkan Vekilimiz Şahin Akademi firma sahibi Kadir ŞAHİN’e teşekkür ederiz. Başkan Murat TUNÇEL, Paşader olarak dijital mecralarda daha güçlü olacağımızın sözünü verdi.

Pasader Mobil Uygulamasi YayindaFaaliyetler, sponsorlar, ziyaretler…

PAŞADER uygulamasını telefonlarına indiren Mustafakemalpaşalılar, derneği çok daha yakından takip edebilecek. Uygulamanın kullanımı oldukça kolay arayüzüyle Mustafakemalpaşalılar; derneğin ziyaretlerini, faaliyetlerini ve duyurularını takip ederken, vefat edenler, iz bırakanlar, Paşalı değerlerimiz gibi sayfalara da ulaşabilecek.

İlçemizde Kent Lokantası Olacak mı? Karacabey’de Kent Lokantası Hizmete Giriyor! İlçemizde Kent Lokantası Olacak mı? Karacabey’de Kent Lokantası Hizmete Giriyor!

Linkler

Google Play indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Appstore indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi