Mustafakemalpaşa, Manyas, Karacabey, Mudanya ve Yıldırım’da mevcut 17 mağazasıyla faaliyet gösteren Kirmasti Kervan Mobilya; halı, mobilya, perde, beyaz eşya, elektronik, zücaciye, çeyiz ve aksesuar ürünlerini vatandaşlarla buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde Mustafakemalpaşa’da 2 mağazanın açılışını yapan firma Premium ve Exclusive şubeleriyle yine vatandaşların ilgisini görürken 200’ün üstünde çalışanla bölgede istihdama da katkı sağlıyor.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 12.07.47 (1)

Açılışa özel taksit imkanı

Kirmasti Kervan Mobilya yeni şubelerinde açılışa özel elden taksit kampanyası da başlattı. . Etibank Premium Mağazası ve Barış Exclusive Mobilya Mağazası’nda açılışa özel kredi kartsız, aracısız, elden 24 aya varan taksit imkanı kampanyası vatandaşları bekliyor.

Kirmasti Kervan mobilyadan güneş enerji santrali yatırımı

Son yıllarda küresel hedeflerin başında gelen karbon ayak izinin sıfırlanması temiz enerji kaynaklarının önemini arttırıyor. Dolayısıyla bu sektörlerde de büyük gelişmeler yaşanırken Kirmasti Kervan Mobilya bu gelişime kayıtsız kalmadı. Mustafakemalpaşa Melik Mahallesi’nde kuracağı güneş enerjisi panelleriyle 200 hanenin elektrik tüketimini karşılayacak büyüklükte enerji üretimi hedefleyen Kirmasti Kervan Mobilya 160 bin adet ağacın kesilmesine ve neredeyse 9 bin ton karbondioksit salınımına engel olacak.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 12.07.46

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mustafakemalpaşa çıkartması Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mustafakemalpaşa çıkartması

Niyazi Dal ağalığı yine kimseye kaptırmadı

Bu yıl 348.’si düzenlenecek Kabulbaba Yağlı Güreşleri, Mustafakemalpaşa’nın kültürel mirasının en önemli parçalarından biri. Tarihi çok eskiye dayanan yağlı güreşlerde geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi bu yıl da ağalık Kirmasti Kervan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal’a gitti. Dal, tüm vatandaşları güreş müsabakalarını izlemeye davet etti.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 12.07.47 (2)

Editör: Haber Merkezi